Imagen de cubierta local
Imagen de cubierta local
Imagen de Google Jackets

Papel de los Centros de Educación Especial en el proceso hacia sistemas educativos más inclusivos : cuatro estudios de casos : Newham (UK), New Brunswick (Canadá), Italia y Portugal [Recurs electrònic] / autoría: Gerardo Echeita y Cecilia Simón (coordinación) ; Yolanda Muñoz et al.

Colaborador(es): Tipo de material: Archivo de ordenadorArchivo de ordenadorDetalles de publicación: Madrid : Ministerio de Educación y Formación Profesional, 2020Descripción: 1 pdf, 118 pISBN:
  • 9788436959383
Tema(s): Recursos en línea: Resumen: "Diferents organismes, inclosa la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPCD) ratificada per Espanya en 2008, han recomanat avançar en l'abandó de les modalitats d'escolarització segregada de l'Alumnat amb Necessitats Educatives Especials. En aquest procés de transformació, el Ministeri d'Educació i Formació Professional ha desenvolupat una sèrie de mesures entre les quals s'inclou el present treball. Aquest té per objecte avançar en la definició de sistemes educatius cada vegada més inclusius que ofereixin resposta adequada a les necessitats de tots els estudiants. Per a això s'analitzen diferents experiències que compten amb una àmplia trajectòria en processos similars desenvolupats sota diferents enfocaments. La seva riquesa deriva de la solidesa dels projectes desenvolupats i de la diversitat de casos. En aquest sentit s'articula un òptica local (Newhanm a Regne Unit), provincial (New Brunswick al Canadà) i nacional (Itàlia i Portugal). De la mateixa manera les pràctiques estudiades fan referència a realitats amb trajectòries històriques, socials, econòmiques i culturals molt diferents. Aquest fet suggereix l'existència de múltiples alternatives a l'hora d'abordar l'escolarització inclusiva de l'alumnat. A través de l'exposició dels casos objecte d'anàlisi, s'identifiquen claus significatives i inspiradores que serviran per a planificar i implementar polítiques educatives i mesures concretes adaptades a la realitat espanyola. Així mateix es recull una sèrie de conclusions generals que esbossen les línies o àmbits d'intervenció prioritària"
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)

"Diferents organismes, inclosa la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPCD) ratificada per Espanya en 2008, han recomanat avançar en l'abandó de les modalitats d'escolarització segregada de l'Alumnat amb Necessitats Educatives Especials. En aquest procés de transformació, el Ministeri d'Educació i Formació Professional ha desenvolupat una sèrie de mesures entre les quals s'inclou el present treball. Aquest té per objecte avançar en la definició de sistemes educatius cada vegada més inclusius que ofereixin resposta adequada a les necessitats de tots els estudiants. Per a això s'analitzen diferents experiències que compten amb una àmplia trajectòria en processos similars desenvolupats sota diferents enfocaments. La seva riquesa deriva de la solidesa dels projectes desenvolupats i de la diversitat de casos. En aquest sentit s'articula un òptica local (Newhanm a Regne Unit), provincial (New Brunswick al Canadà) i nacional (Itàlia i Portugal). De la mateixa manera les pràctiques estudiades fan referència a realitats amb trajectòries històriques, socials, econòmiques i culturals molt diferents. Aquest fet suggereix l'existència de múltiples alternatives a l'hora d'abordar l'escolarització inclusiva de l'alumnat. A través de l'exposició dels casos objecte d'anàlisi, s'identifiquen claus significatives i inspiradores que serviran per a planificar i implementar polítiques educatives i mesures concretes adaptades a la realitat espanyola. Així mateix es recull una sèrie de conclusions generals que esbossen les línies o àmbits d'intervenció prioritària"

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Imagen de cubierta local

Con tecnología Koha