Imagen de Google Jackets

Efectos de la educación infantil Osborn, A. F. ; Melbank, J. E.

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Madrid La Muralla 1992Descripción: 342 pTema(s): Resumen: En aquest llibre es descriu un estudi sobre l'educació preescolar a Gran Bretanya i es pretén trobar una resposta a la controvèrsia sobre si existeixen realment beneficis educatius al llarg termini entre els nens que assisteixen a algun tipus d'institució. L'objectiu d'aquest llibre és realitzar una avaluació de les guarderies i escoles infantils normals. D'acord amb els descobriments de l'estudi, els nens que assisteixen a centres d'educació preescolar van aconseguir millors puntuacions en les proves realitzades als 5 i 10 anys, en comparació amb els que no van assistir als centres. Aquestes dades es van sotmetre a una sèrie d'anàlisis que constitueixen un intent sistemàtic d'explicar aquestes diferències per mitjà d'estadístiques que tinguessin en compte la quantitat de desigualtats familiars i socials entre els nens.
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Monografies Monografies Biblioteca General i de Referència Educació 06 Efe (Navegar estantería(Abre debajo)) Disponible BGR-M20150614

En aquest llibre es descriu un estudi sobre l'educació preescolar a Gran Bretanya i es pretén trobar una resposta a la controvèrsia sobre si existeixen realment beneficis educatius al llarg termini entre els nens que assisteixen a algun tipus d'institució. L'objectiu d'aquest llibre és realitzar una avaluació de les guarderies i escoles infantils normals. D'acord amb els descobriments de l'estudi, els nens que assisteixen a centres d'educació preescolar van aconseguir millors puntuacions en les proves realitzades als 5 i 10 anys, en comparació amb els que no van assistir als centres. Aquestes dades es van sotmetre a una sèrie d'anàlisis que constitueixen un intent sistemàtic d'explicar aquestes diferències per mitjà d'estadístiques que tinguessin en compte la quantitat de desigualtats familiars i socials entre els nens.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Con tecnología Koha