Image from Google Jackets

Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona [Recurs electrònic] : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

By: Contributor(s): Material type: Continuing resourceContinuing resourcePublication details: Barcelona : Diputació de Turisme, <2013->Description: <> fitxers PDF : il., gràficsOther title:
  • Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona [Portion of title]
  • Informe anual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona [Other title]
Subject(s):
Contents:
CONTINGUT: estadístiques mensuals i edició anual
Production credits:
  • Amb tots els drets reservats a la Diputació de Barcelona.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

This record has many physical items (62). View all the physical items.

Browsing Gerència de Serveis de Turisme shelves, Collection: Digital Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
No cover image available
E.01682 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. E.01683 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. E.01684 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. E.01685 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. E.01686 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. E.01687 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. E.01688 Evolució dels indicadors de turisme a la destinació Barcelona : Informe mensual confeccionat pel LABturisme de la Diputació de Barcelona a partir de les dades d'INE, IDESCAT i de la pròpia Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

A la part superior: Barcelona és Molt Més.
Periodicitat: Mensual.

CONTINGUT: estadístiques mensuals i edició anual

Amb tots els drets reservats a la Diputació de Barcelona.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha