Image from Google Jackets

Índex UAB d'activitat turística : anàlisi de conjuntura, previsions per Catalunya i Espanya i anàlisi del turisme de negocis : juny 2011 : Bellaterra = Índice UAB de actividad turística : análisis de conyuntura, previsiones por Cataluña y España y análisis del turismo de negocios : junio 2011 : Bellaterra

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Bellaterra Cerdanyola del Vallès : E.U. de Turisme i E.S. d'Hoteleria, 2011Description: 116 p. : il., gràficsSubject(s): Online resources: Production credits:
  • Amb tots els drets reservats.
Summary: L'index UAB d'activitat turística, elaborat per l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, incorpora una anàlisi de l'exercici 2011, les previsions sobre el creixement de l'activitat per al 2012, tant per a Catalunya com per a Espanya, així com un estudi sobre turisme de negocis a Espanya.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Amb tots els drets reservats.

L'index UAB d'activitat turística, elaborat per l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona, incorpora una anàlisi de l'exercici 2011, les previsions sobre el creixement de l'activitat per al 2012, tant per a Catalunya com per a Espanya, així com un estudi sobre turisme de negocis a Espanya.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha