Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Violencia de género y gestión de las emociones: trabajando la sostenibilidad con el proyecto “Café con mujeres” / Naiara Ozamiz, Hiart Legarreta, Maitane Pizaca, Eneritz Jiménez [Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: ArticleArticleLanguage: Spanish Summary language: Spanish, English Description: 1 pdf., 17 pSubject(s): Genre/Form: Online resources: In: Educació Social Núm. 83 (enero-abril 2024)Summary: En aquest article es planteja un projecte en el qual es treballaran les seqüeles emocionals amb dones estrangeres que han patit violència de gènere i que participen en la xarxa de la Creu Roja Espanyola. En l'Agenda de 2030 aprovada per la ONU el 2015, entre els objectius del desenvolupament sostenible, l'objectiu 5 diu que s'ha d'aconseguir la igualtat entre els gèneres i l'empoderament a totes les dones. Per tant, seguint aquestes directrius el present treball té com a objectiu treballar les seqüeles psicològiques i emocionals de la violència de gènere i que les dones participants del programa de la Creu Roja aprendran a gestionar les seves emocions. Després d'una breu introducció teòrica i contextualització, es presenta un projecte per a treballar les conseqüències psicològiques que pateixen les dones que han patit violència de gènere.
List(s) this item appears in: Novetats Maig 2024
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia: pàgines 176-177

Unrestricted online access star

En aquest article es planteja un projecte en el qual es treballaran les seqüeles emocionals amb dones estrangeres que han patit violència de gènere i que participen en la xarxa de la Creu Roja Espanyola. En l'Agenda de 2030 aprovada per la ONU el 2015, entre els objectius del desenvolupament sostenible, l'objectiu 5 diu que s'ha d'aconseguir la igualtat entre els gèneres i l'empoderament a totes les dones. Per tant, seguint aquestes directrius el present treball té com a objectiu treballar les seqüeles psicològiques i emocionals de la violència de gènere i que les dones participants del programa de la Creu Roja aprendran a gestionar les seves emocions. Després d'una breu introducció teòrica i contextualització, es presenta un projecte per a treballar les conseqüències psicològiques que pateixen les dones que han patit violència de gènere.

Es requereix Adobe Reader

Textos en castellà i resums amb anglès i castellà

Descripció del recurs: 29 abril 2024

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha