Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Estudio sobre juventud y soledad no deseada en España Realizado por: Raúl Ruiz Villafranca, Adrián Tuñón Jiménez, José Manuel Fresno García... [et al]

Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Observatorio Estatal de la Soledad No Deseada, 2023Description: 1 pdf., 116 pSubject(s): Online resources: Summary: "Aquest estudi és el primer informe específic sobre solitud no desitjada de la joventut realitzat fins a la data a Espanya, es basa en una enquesta realitzada a 1.800 persones d'entre 16 i 29 anys, tots dos inclusivament. Amb això es respon a una necessitat d'informació fins ara no coberta sobre la qual és necessari aprofundir i emprendre mesures."
List(s) this item appears in: Novetats Febrer 2024
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Aquest estudi és el primer informe específic sobre solitud no desitjada de la joventut realitzat fins a la data a Espanya, es basa en una enquesta realitzada a 1.800 persones d'entre 16 i 29 anys, tots dos inclusivament. Amb això es respon a una necessitat d'informació fins ara no coberta sobre la qual és necessari aprofundir i emprendre mesures."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha