Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Mediació comunitària / coordinació: Jara Planell Ros; redacció: Juan Miguel García Nogueroles Agostina Piñeiro López [Recurs electrònic]

Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2019Description: 1 pdf., 246 pSubject(s): Online resources: Summary: "El mòdul “Mediació comunitària” és d’una importància cabdal en els estudis d’Integració Social. S’hi donen les principals claus explicatives respecte del conflicte i les eines i tècniques que permeten resoldre’l d’una manera eficaç i positiva. Parlem de resolució del conflicte de forma positiva perquè, a partir de la mediació, el que es busca és que siguin les parts implicades en la confrontació les que d’una manera autònoma i responsable posin els mitjans necessaris per arribar a un acord beneficiós per a tothom. Aquest fet ajuda, sense cap mena de dubte, a assolir l’apoderament de les parts, així com a millorar el clima de convivència, de tal manera que la mediació es converteix en una eina fonamental dins de les estratègies d’intervenció social"
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"El mòdul “Mediació comunitària” és d’una importància cabdal en els estudis d’Integració Social. S’hi donen les principals claus explicatives respecte del conflicte i les eines i tècniques que permeten resoldre’l d’una manera eficaç i positiva. Parlem de resolució del conflicte de forma positiva perquè, a partir de la mediació, el que es busca és que siguin les parts implicades en la confrontació les que d’una manera autònoma i responsable posin els mitjans necessaris per arribar a un acord beneficiós per a tothom. Aquest fet ajuda, sense cap mena de dubte, a assolir l’apoderament de les parts, així com a millorar el clima de convivència, de tal manera que la mediació es converteix en una eina fonamental dins de les estratègies d’intervenció social"

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha