Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

La inserción laboral y social de inmigrantes y refugiados en España / coordinador Joaquín Arango Vila-Belda [Recurs electrònic]

Material type: Computer fileComputer fileSeries: Serie: Estudios Socioeconómicos ; ; 36Publication details: Almería : Cajamar Caja Rural, diciembre 2022Description: 1 pdf., 417 pSubject(s): Online resources: Summary: "En les ultimes dècades, la sostinguda incorporació a la societat espanyola de persones d'uns altres països ha constituït una de les majors transformacions socials de la seva història, sense grans tensions ni commocions, en un clima social predominantment assossegat i tranquil. A això ha contribuït la primerenca i sostinguda acceptació de la immigració per part dels poders públics i de la societat, en major grau que en molts altres països. Aquesta acceptació ha tingut a veure amb alguns trets de la cultura política i cívica de la societat espanyola, però també amb els importants beneficis i valuosos serveis que la immigració ha suposat. Innombrables empreses no haurien pogut funcionar sense ella, i infinitat de llars haurien tingut una vida mes difícil sense les cures prestades per persones vingudes de fora. Els immigrants han fet possible el creixement d'una població envellida, sense el concurs de la qual fa temps que estaria en retrocés. "
List(s) this item appears in: Dia internacional del Migrant
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"En les ultimes dècades, la sostinguda incorporació a la societat espanyola de persones d'uns altres països ha constituït una de les majors transformacions socials de la seva història, sense grans tensions ni commocions, en un clima social predominantment assossegat i tranquil. A això ha contribuït la primerenca i sostinguda acceptació de la immigració per part dels poders públics i de la societat, en major grau que en molts altres països. Aquesta acceptació ha tingut a veure amb alguns trets de la cultura política i cívica de la societat espanyola, però també amb els importants beneficis i valuosos serveis que la immigració ha suposat. Innombrables empreses no haurien pogut funcionar sense ella, i infinitat de llars haurien tingut una vida mes difícil sense les cures prestades per persones vingudes de fora. Els immigrants han fet possible el creixement d'una població envellida, sense el concurs de la qual fa temps que estaria en retrocés. "

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha