Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Protocol marc per a l’abordatge de les violències masclistes en equipaments municipals / autoria: Mireia Casellas Tauler, Lorena Esteban Tercero, Ariadna Vilà Castelló [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Diputació de Barcelona, novembre de 2023Description: 1 pdf., 53 pSubject(s): Online resources: Summary: "El protocol marc per a l’abordatge de les violències masclistes va dirigit als diferents equipaments públics municipals. La seva finalitat és servir com a guia perquè cada equipament desenvolupi el propi protocol adaptat a la seva realitat. El protocol marc és un document de partida per iniciar un procés en cada equipament municipal des d’on es realitzi una contextualització de la problemàtica i, tot seguit, es puguin proposar i promoure actuacions des de dos eixos d’intervenció interrelacionats, com són la prevenció i la reparació integral. Aquestes bases han de servir per poder crear el propi protocol intern amb les especificitats de cada centre, identificant les persones de referència corresponents i definint les actuacions i els circuits específics que caldria activar en cada cas."
List(s) this item appears in: 25N | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"El protocol marc per a l’abordatge de les violències masclistes va dirigit als diferents equipaments públics municipals. La seva finalitat és servir com a guia perquè cada equipament desenvolupi el propi protocol adaptat a la seva realitat. El protocol marc és un document de partida per iniciar un procés en cada equipament municipal des d’on es realitzi una contextualització de la problemàtica i, tot seguit, es puguin proposar i promoure actuacions des de dos eixos d’intervenció interrelacionats, com són la prevenció i la reparació integral. Aquestes bases han de servir per poder crear el propi protocol intern amb les especificitats de cada centre, identificant les persones de referència corresponents i definint les actuacions i els circuits específics que caldria activar en cada cas."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha