Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Rompiendo moldes: construir vidas sin violencias machistas. Comprender imaginarios sociales entre la población adolescente y joven / Anna Rodríguez Duran, Krizia Nardini [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Oxfam Intermón, 2021Description: 1 pdf., 72 pSubject(s): Online resources: Summary: "Què pensen les persones adolescents i joves? Quins imaginaris socials que reprodueixen les violències masclistes segueixen encara romanen avui dia? Quines vies de transformació existeixen per a l'erradicació de les violències masclistes? Què els preocupa sobre les seves relacions sexoafectives? Quins són els seus reclams? Aquestes preguntes i moltes més són les que guien el contingut del present informe, en el qual es donen a conèixer aquells imaginaris socials que legitimen les violències masclistes que romanen entre adolescents i joves de 15 a 25 anys. Per a això han participat més de 1.500 adolescents i joves a través d'enquestes en línia, grups focals i entrevistes individuals, així com s'ha comptat amb la participació de persones expertes de diferents àmbits relacionats amb la temàtica abordada."
List(s) this item appears in: 25N | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Què pensen les persones adolescents i joves? Quins imaginaris socials que reprodueixen les violències masclistes segueixen encara romanen avui dia? Quines vies de transformació existeixen per a l'erradicació de les violències masclistes? Què els preocupa sobre les seves relacions sexoafectives? Quins són els seus reclams? Aquestes preguntes i moltes més són les que guien el contingut del present informe, en el qual es donen a conèixer aquells imaginaris socials que legitimen les violències masclistes que romanen entre adolescents i joves de 15 a 25 anys. Per a això han participat més de 1.500 adolescents i joves a través d'enquestes en línia, grups focals i entrevistes individuals, així com s'ha comptat amb la participació de persones expertes de diferents àmbits relacionats amb la temàtica abordada."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha