Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Guía de recomendaciones para el abordaje integral de las violencias de género y el abuso de sustancias en mujeres / Patricia Martínez-Redondo, Elisabete Arostegui Santamaría [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Federación Española de Municipios y Provincias y Delegación del Gobierno para el Plan Nacional sobre Drogas, 2023Description: 1 pdf., 148 pSubject(s): Online resources: Summary: "El present document està dividit en dos blocs: A) Recomanacions dirigides als recursos d'atenció a dones que presenten usos problemàtics i abusius de drogues i sobreviuen a violències. B) Exemples d'experiències europees i internacionals de serveis integrats per a dones en les circumstàncies esmentades. La primera part inclou de forma ordenada i seqüencial els elements que haurien de formar part de la reflexió i/o de la creació de recursos integrats destinats a la població objecte d'aquesta guia. En el segon bloc de la guia es presenten els suggeriments o conclusions que deriven de la revisió d'algunes experiències europees i d'altres països que atorguen evidència sobre el mateix objecte d'estudi. A través de la bibliografia es ratifica igualment que, en aquests contextos, i malgrat disposar també de literatura que des de fa dècades ja identificava les directrius òptimes d'organització i disseny de recursos, compten, com succeeix a Espanya, amb similars dificultats per a la seva implementació."
List(s) this item appears in: 25N | M_Novetats 2023 | Centre Spott. Addiccions a substàncies i pantalles
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"El present document està dividit en dos blocs: A) Recomanacions dirigides als recursos d'atenció a dones que presenten usos problemàtics i abusius de drogues i sobreviuen a violències. B) Exemples d'experiències europees i internacionals de serveis integrats per a dones en les circumstàncies esmentades. La primera part inclou de forma ordenada i seqüencial els elements que haurien de formar part de la reflexió i/o de la creació de recursos integrats destinats a la població objecte d'aquesta guia. En el segon bloc de la guia es presenten els suggeriments o conclusions que deriven de la revisió d'algunes experiències europees i d'altres països que atorguen evidència sobre el mateix objecte d'estudi. A través de la bibliografia es ratifica igualment que, en aquests contextos, i malgrat disposar també de literatura que des de fa dècades ja identificava les directrius òptimes d'organització i disseny de recursos, compten, com succeeix a Espanya, amb similars dificultats per a la seva implementació."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha