Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

El Uso de las redes sociales para ejercer ciber violencia en relaciones de pareja en universitarios y exuniversitarios / Paula Moreno García ; Tutor: Ed Hilterman [Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Treball final del grau en Seguretat 2023Producer: juny 2023Description: 1 pdf., 56 pUniform titles:
  • RECERCAT
Subject(s): Genre/Form: Online resources: Dissertation note: Treball final Grau en Seguretat Universitat de Barcelona 2023 Summary: "El present treball pretén desenvolupar i crear un qüestionari per a detectar la presència de ciber violència de parelles d'universitaris. És per això que se segueix un procés metodològic per a assegurar la correcta creació del qüestionari. A més, amb l'objectiu de validar el qüestionari es pretén realitzar una prova pilot amb estudiants o exestudiants dels graus de Seguretat, Criminologia, Dret i/o màsters de temàtica similar. Per a això s'estableixen els següents objectius: El primer objectiu és conèixer la prevalença i la freqüència amb la qual es produeixen comportaments de ciber violència en una parella d'universitaris. A fi d'analitzar aquests comportaments es divideix la ciber violència en tres subtipus: ciber agressió, ciberassetjament i ciber violència psicològica. El segon objectiu és comprovar la bidireccionalitat de la ciber violència en la parella. Tal com s'abordarà en el marc teòric, hi ha estudis que defensen que la violència que es dona en un parella és exercida per totes dues parts. Per a poder analitzar-ho s'han llistat comportaments ciber violència que expressen el punt de vista tant del perpetrador com de la víctima. El tercer objectiu és comprovar si factors sociodemogràfics com el gènere, l'edat i l'ocupació són factors que influeixen en la perpetració o sofriment dels ciber comportaments que s'analitzessin."
List(s) this item appears in: 25N | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

A portada: Tutor Ed Hilterman

Títol extret de la pantalla inicial

Treball final Grau en Seguretat Universitat de Barcelona 2023

"El present treball pretén desenvolupar i crear un qüestionari per a detectar la presència de ciber violència de parelles d'universitaris. És per això que se segueix un procés metodològic per a assegurar la correcta creació del qüestionari. A més, amb l'objectiu de validar el qüestionari es pretén realitzar una prova pilot amb estudiants o exestudiants dels graus de Seguretat, Criminologia, Dret i/o màsters de temàtica similar. Per a això s'estableixen els següents objectius: El primer objectiu és conèixer la prevalença i la freqüència amb la qual es produeixen comportaments de ciber violència en una parella d'universitaris. A fi d'analitzar aquests comportaments es divideix la ciber violència en tres subtipus: ciber agressió, ciberassetjament i ciber violència psicològica. El segon objectiu és comprovar la bidireccionalitat de la ciber violència en la parella. Tal com s'abordarà en el marc teòric, hi ha estudis que defensen que la violència que es dona en un parella és exercida per totes dues parts. Per a poder analitzar-ho s'han llistat comportaments ciber violència que expressen el punt de vista tant del perpetrador com de la víctima. El tercer objectiu és comprovar si factors sociodemogràfics com el gènere, l'edat i l'ocupació són factors que influeixen en la perpetració o sofriment dels ciber comportaments que s'analitzessin."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha