Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Terapia interfamiliar : el poder de los grupos familiares en contextos sociales, sanitarios y educativos / Javier Sempere, Claudio Fuenzalida [Contingut parcial. Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer fileSeries: Biblioteca de psicología (Desclée de Brouwer) ; 261Publisher: Bilbao : Desclée de Brouwer, 2022Description: 1 pdf., 15 pISBN:
  • 9788433031709
Subject(s): Online resources: Summary: "En els últims anys assistim a l'aparició de formes d'atenció sociosanitàries que incorporen com a recurs terapèutic les veus de les persones que sofreixen i les del seu entorn familiar i social. Entre elles destaquen les Teràpies multifamiliars, intervencions terapèutiques realitzades a través de grups formats per diverses famílies (grups multifamiliars) en les quals els mecanismes de la teràpia familiar i de la teràpia grupal es potencien mútuament. Entre els diversos models de teràpies multifamiliars és la Teràpia interfamiliar la que ha aconseguit una major difusió. Es tracta d'un model integrador i eclèctic que s'inspira en la teoria de la inclinació i les pràctiques dialògiques i que representa una forma nova d'abordar les problemàtiques humanes a través de compartir i d'aprendre al costat dels altres. La senzillesa dels seus enunciats teòrics i de la seva metodologia facilita la seva aplicació en qualsevol context social, educatiu i sanitari per part de professionals de diferents formacions. El present llibre ens ajuda a entendre els processos terapèutics que concorren en el grup multifamiliar i ens dona eines per a una conducció eficaç, convertint-se en una guia imprescindible per als professionals de tots els àmbits de l'atenció humana interessats a incloure la teràpia multifamiliar en les seves institucions."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Inclou referències bibliogràfiques

"En els últims anys assistim a l'aparició de formes d'atenció sociosanitàries que incorporen com a recurs terapèutic les veus de les persones que sofreixen i les del seu entorn familiar i social. Entre elles destaquen les Teràpies multifamiliars, intervencions terapèutiques realitzades a través de grups formats per diverses famílies (grups multifamiliars) en les quals els mecanismes de la teràpia familiar i de la teràpia grupal es potencien mútuament. Entre els diversos models de teràpies multifamiliars és la Teràpia interfamiliar la que ha aconseguit una major difusió. Es tracta d'un model integrador i eclèctic que s'inspira en la teoria de la inclinació i les pràctiques dialògiques i que representa una forma nova d'abordar les problemàtiques humanes a través de compartir i d'aprendre al costat dels altres. La senzillesa dels seus enunciats teòrics i de la seva metodologia facilita la seva aplicació en qualsevol context social, educatiu i sanitari per part de professionals de diferents formacions. El present llibre ens ajuda a entendre els processos terapèutics que concorren en el grup multifamiliar i ens dona eines per a una conducció eficaç, convertint-se en una guia imprescindible per als professionals de tots els àmbits de l'atenció humana interessats a incloure la teràpia multifamiliar en les seves institucions."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha