Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

La lluita contra la pobresa infantil a Catalunya: imaginem un obrellaunes / Eloi Mayordomo i Lara Navarro-Varas [Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Llei d'Engel, octubre 2023Description: webSubject(s): Online resources: Summary: "Un 28% d’infants (segons les dades de l’ECV de 2022) pateixen i creixen (!) en una situació de pobresa econòmica a Catalunya. Aquesta taxa reafirma una dinàmica de pobresa crònica que afecta més d’una quarta part dels infants i que caracteritza una situació excepcional si la comparem amb la resta de països de l’entorn. Aquestes dades haurien de ser suficients per ajudar-nos a dimensionar la magnitud del sofriment individual, familiar i social que representa aquest fenomen, la vivència del qual és una llast en desenvolupament personal, educatiu, social, o en l’estat de la salut de les persones que el pateixen."
List(s) this item appears in: Erradicació de la pobresa | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Un 28% d’infants (segons les dades de l’ECV de 2022) pateixen i creixen (!) en una situació de pobresa econòmica a Catalunya. Aquesta taxa reafirma una dinàmica de pobresa crònica que afecta més d’una quarta part dels infants i que caracteritza una situació excepcional si la comparem amb la resta de països de l’entorn. Aquestes dades haurien de ser suficients per ajudar-nos a dimensionar la magnitud del sofriment individual, familiar i social que representa aquest fenomen, la vivència del qual és una llast en desenvolupament personal, educatiu, social, o en l’estat de la salut de les persones que el pateixen."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha