Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Erradicación de la pobreza y cosmopolitismo democrático en un mundo global : conferencia magistral / Adela Cortina [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Mexico : Universidad Nacional Autónoma de México, 2021Subject(s): Online resources: Summary: "La globalització ha portat desafiaments que, per a ser afrontats, exigeixen el compromís dels diferents països, però alhora un compromís mundial. Un d'ells és el de l'erradicació de la pobresa involuntària, que és un deure local, però és al mateix temps una qüestió de justícia global. Del vincle entre l'obligació d'erradicar la pobresa i la necessitat d'una justícia global, sigui en forma de governança global o de societat cosmopolita, és del que s'ocupa aquest article. En una primera part defensa que és un deure d'obligació perfecta, tal com ve formulat pels Objectius del Desenvolupament Sostenible. En la segona part proposa emprendre una Tercera Il·lustració sobre la Pobresa en aquest segle XXI, seguint el suggeriment de Martin Ravallion que la història de la humanitat ja ha viscut dues Il·lustracions sobre la Pobresa"
List(s) this item appears in: Erradicació de la pobresa | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Publicat a: De política enero-junio 2021.

"La globalització ha portat desafiaments que, per a ser afrontats, exigeixen el compromís dels diferents països, però alhora un compromís mundial. Un d'ells és el de l'erradicació de la pobresa involuntària, que és un deure local, però és al mateix temps una qüestió de justícia global. Del vincle entre l'obligació d'erradicar la pobresa i la necessitat d'una justícia global, sigui en forma de governança global o de societat cosmopolita, és del que s'ocupa aquest article. En una primera part defensa que és un deure d'obligació perfecta, tal com ve formulat pels Objectius del Desenvolupament Sostenible. En la segona part proposa emprendre una Tercera Il·lustració sobre la Pobresa en aquest segle XXI, seguint el suggeriment de Martin Ravallion que la història de la humanitat ja ha viscut dues Il·lustracions sobre la Pobresa"

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha