Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Feminismo: teoría social y praxis política : Un debate desde y para el siglo XXI con María José Binetti, Rosa Cobo y Sheila Jeffreys / M. Engracia Martín Valdunciel... [et al] [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: 2023Description: 1 pdf., 44 pSubject(s): Online resources: Summary: "Aquest treball inclou les contribucions de tres reconegudes pensadores feministes: María José Binetti (l'Argentina), Rosa Cobo (Espanya) i Sheila Jeffreys (el Regne Unit), convocades per a realitzar un balanç crític sobre el passat, present i futur del feminisme. Les tres col·laboradores reflexionen i exposen les seves idees, a partir d'un qüestionari obert que se'ls va proposar, sobre els conceptes, la història, la praxi i l'agenda política del feminisme."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023 | 8 de març 2024
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Publicat a: Con-Ciencia Social (segunda época), 6, 2023, p. 27-70.

"Aquest treball inclou les contribucions de tres reconegudes pensadores feministes: María José Binetti (l'Argentina), Rosa Cobo (Espanya) i Sheila Jeffreys (el Regne Unit), convocades per a realitzar un balanç crític sobre el passat, present i futur del feminisme. Les tres col·laboradores reflexionen i exposen les seves idees, a partir d'un qüestionari obert que se'ls va proposar, sobre els conceptes, la història, la praxi i l'agenda política del feminisme."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha