Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

The Mobile Gender Gap : Report 2023 / lead author: Nadia Jeffrie ; contributors: Kalvin Bahia... [et al] [Recurs electrònic]

Material type: Computer fileComputer filePublication details: London : GSMA, may 2023 Description: 1 pdf., 65 pSubject(s): Online resources: Summary: "L’informe explora les dades més recents sobre la bretxa de gènere en l’ús d’internet mòbil, les barreres clau que impedeixen l'accés i l'ús igualitari de les dones al mòbil i el que es necessita per tancar la bretxa de gènere a Internet mòbil. També destaca els beneficis socioeconòmics d'abordar aquestes barreres per a la indústria mòbil, l'economia i la societat en general, i les mateixes dones. Les conclusions d'aquest informe es basen en els resultats de més de 13.800 enquestes presencials a 12 països d'ingressos baixos i mitjans, i la modelització i anàlisi posterior de les dades d'aquesta enquesta. "
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"L’informe explora les dades més recents sobre la bretxa de gènere en l’ús d’internet mòbil, les barreres clau que impedeixen l'accés i l'ús igualitari de les dones al mòbil i el que es necessita per tancar la bretxa de gènere a Internet mòbil. També destaca els beneficis socioeconòmics d'abordar aquestes barreres per a la indústria mòbil, l'economia i la societat en general, i les mateixes dones. Les conclusions d'aquest informe es basen en els resultats de més de 13.800 enquestes presencials a 12 països d'ingressos baixos i mitjans, i la modelització i anàlisi posterior de les dades d'aquesta enquesta.
"

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha