Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Plans comunitaris per a la inclusió social : guia de diagnosi / direcció tècnica: Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària ; redacció : Andreu Camprubí [Recurs electrònic]

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Secció de Publicacions i Assessorament Lingüístic del Departament de Drets Socials, 2022Description: 1 pdf., 44 p. : Il·lustracionsUniform titles:
  • Cofre-DL
Subject(s): Genre/Form: Online resources: Summary: "La present publicació és una petita guia que exposa el model metodològic que es proposa per a la diagnosi dels plans, programes i projectes d’acció comunitària, en especial del Pla d’acció comunitària inclusiva (PLACI). Aquest document no té una voluntat d’exhaustivitat metodològica, sinó que pretén assentar les bases d’una manera de fer diagnosi que representi els valors i l’enfocament del PLACI. El procés de diagnosi ha de tenir un enfocament comunitari que generi dinàmiques relacionals i transformadores, però alhora ha de ser un procés metodològic rigorós que es fonamenti en el coneixement generat i l’evidència. Cal que el procés sigui flexible i respectuós amb cada realitat territorial i les seves trajectòries, però al mateix temps s’ha de crear un model que permeti fer processos homologables i comparables que ajudin a establir dinàmiques d’aprenentatge compartit, de seguiment i d’avaluació." Amb bibliografia.
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia: pàgina 44

"La present publicació és una petita guia que exposa el model metodològic que es proposa per a la diagnosi dels plans, programes i projectes d’acció comunitària, en especial del Pla d’acció comunitària inclusiva (PLACI). Aquest document no té una voluntat d’exhaustivitat metodològica, sinó que pretén assentar les bases d’una manera de fer diagnosi que representi els valors i l’enfocament del PLACI. El procés de diagnosi ha de tenir un enfocament comunitari que generi dinàmiques relacionals i transformadores, però alhora ha de ser un procés metodològic rigorós que es fonamenti en el coneixement generat i l’evidència. Cal que el procés sigui flexible i respectuós amb cada realitat territorial i les seves trajectòries, però al mateix temps s’ha de crear un model que permeti fer processos homologables i comparables que ajudin a establir dinàmiques d’aprenentatge compartit, de seguiment i d’avaluació." Amb bibliografia.

Descripció del recurs: 10 novembre 2022

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha