Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Facilitar l'enxarxament comunitari : guia / direcció tècnica: Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària ; equip de redacció : Anna Lite Diví, Joana Calsamiglia Reguant i Alba Puy Samper ; coordinació: Oficina Tècnica del PLACI (plans locals d’acció comunitària per a la inclusió social) – Consultories Risell-Marges [Recurs electrònic}

Contributor(s): Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Drets Socials, [2022]Edition: 1a edició electrònicaDescription: 1 pdf., 29 p. : Il·lustracionsUniform titles:
  • Cofre-DL
Subject(s): Online resources: Summary: "La Guia per facilitar l’enxarxament comunitari té l’objectiu d’orientar i facilitar els processos d’enxarxament als territoris, a més de centrar-se en el que es duu a terme en els projectes o processos comunitaris (l’objecte de l’acció comunitària) i en la manera en què es fa (la metodologia comunitària). En concret, hauria de servir per: • Oferir un marc conceptual de l’enxarxament comunitari i per saber com s’entén en relació amb l’acció comunitària i la inclusió social. • Orientar la tasca del conjunt de professionals comunitaris a l’hora d’acompanyar o facilitar processos d’enxarxament al territori. • Facilitar els processos d’enxarxament durant el desenvolupament dels diferents moments i fases del Pla local d’acció comunitària per a la inclusió social (PLACI)." Amb bibliografia.
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia

"La Guia per facilitar l’enxarxament comunitari té l’objectiu d’orientar i facilitar els processos d’enxarxament als territoris, a més de centrar-se en el que es duu a terme en els projectes o processos comunitaris (l’objecte de l’acció comunitària) i en la manera en què es fa (la metodologia comunitària). En concret, hauria de servir per: • Oferir un marc conceptual de l’enxarxament comunitari i per saber com s’entén en relació amb l’acció comunitària i la inclusió social. • Orientar la tasca del conjunt de professionals comunitaris a l’hora d’acompanyar o facilitar processos d’enxarxament al territori. • Facilitar els processos d’enxarxament durant el desenvolupament dels diferents moments i fases del Pla local d’acció comunitària per a la inclusió social (PLACI)." Amb bibliografia.

Descripció del recurs: 10 novembre 2022

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha