Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Las Personas refugiadas en España y Europa : informe 2023 de la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR) [Recurs electrònic] / Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR)

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : CEAR, 2023Description: 1 pdf, 180 pISSN:
  • 2530-6650
Subject(s): Additional physical formats: Personas refugiadas en España y Europa (Internet)Online resources: Available additional physical forms:
  • Disponible también en Internet
Summary: "Es presenta el XXI Informe Anual i es fa sota la consternació que han provocat els múltiples conflictes, desastres mediambientals i situacions de vulneració de drets humans que van portar a superar la trista fita de 100 milions de persones forçades a fugir de les seves llars en 2022, segons l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR). Enguany, no sols es fixa la mirada en els més de vuit milions de persones desplaçades forçosament a conseqüència de la invasió russa d'Ucraïna, sinó també en la dignitat de les dones i les nenes que continuen fugint del règim talibà a l'Afganistan, en altres conflictes oblidats com el de Síria, en la greu situació humanitària a Veneçuela o en l'escalada de la violència i el caos a Sudan. A més, s’analitza en el primer capítol com l'impacte del canvi climàtic, la degradació mediambiental i els desastres naturals van provocar gairebé tants desplaçaments com els conflictes. Entre altres situacions, la pitjor sequera de la Banya d'Àfrica en els últims 40 anys conflueix a Somàlia amb dècades de conflicte, consolidant una gravíssima situació humanitària."Continues: Situacion de las personas refugiadas en España (Ed. impresa)
List(s) this item appears in: M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Es presenta el XXI Informe Anual i es fa sota la consternació que han provocat els múltiples conflictes, desastres mediambientals i situacions de vulneració de drets humans que van portar a superar la trista fita de 100 milions de persones forçades a fugir de les seves llars en 2022, segons l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR). Enguany, no sols es fixa la mirada en els més de vuit milions de persones desplaçades forçosament a conseqüència de la invasió russa d'Ucraïna, sinó també en la dignitat de les dones i les nenes que continuen fugint del règim talibà a l'Afganistan, en altres conflictes oblidats com el de Síria, en la greu situació humanitària a Veneçuela o en l'escalada de la violència i el caos a Sudan. A més, s’analitza en el primer capítol com l'impacte del canvi climàtic, la degradació mediambiental i els desastres naturals van provocar gairebé tants desplaçaments com els conflictes. Entre altres situacions, la pitjor sequera de la Banya d'Àfrica en els últims 40 anys conflueix a Somàlia amb dècades de conflicte, consolidant una gravíssima situació humanitària."

Disponible también en Internet

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha