Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Guía para el acompañamiento de personas trans jóvenes en los espacios de educación no formal / Isidro García Nieto, María Rodríguez-Manzaneque [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Federación Estatal de Lesbianas, Gais, Trans, Bisexuales, Intersexuales y más, 2021Description: 1 pdf., 52 pSubject(s): Online resources: Summary: "Aquesta guia va dirigida a totes aquelles persones que dissenyen, organitzen o duen a terme activitats d'educació no formal. Es important ser conscient que crear un espai trans-inclusiu en l'educació no formal no és una tasca que es refereixi exclusivament al professorat o de les persones que monitoren les mateixes (encara que una part molt important sí que es refereixi a elles). Si no que també serà una tasca de les persones que desenvolupen la seva labor professional al voltant d'aquestes activitats: personal d'administració, seguretat, consergeries, etc.) La comunitat educativa ha de ser el motor que doni suport al canvi social i l'erradicació de les diferents discriminacions que poden sofrir les persones. Per això ha de ser un exemple a l'hora de lluitar contra les discriminacions que com hem vist sofreixen poden sofrir les persones trans en els espais educatius."
List(s) this item appears in: LGTBI-Joves | M_Novetats 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Aquesta guia va dirigida a totes aquelles persones que dissenyen, organitzen o duen a terme activitats d'educació no formal. Es important ser conscient que crear un espai trans-inclusiu en l'educació no formal no és una tasca que es refereixi exclusivament al professorat o de les persones que monitoren les mateixes (encara que una part molt important sí que es refereixi a elles). Si no que també serà una tasca de les persones que desenvolupen la seva labor professional al voltant d'aquestes activitats: personal d'administració, seguretat, consergeries, etc.) La comunitat educativa ha de ser el motor que doni suport al canvi social i l'erradicació de les diferents discriminacions que poden sofrir les persones. Per això ha de ser un exemple a l'hora de lluitar contra les discriminacions que com hem vist sofreixen poden sofrir les persones trans en els espais educatius."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha