Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Guía de derechos para las mujeres víctimas de violencia de género / elaborada por la Delegación del Gobierno contra la Violencia de Género [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Madrid : Delegación del Gobierno contra la Violencia de Género, marzo 2022Description: 1 pdf, 31 pSubject(s): Online resources: Summary: "La Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere (BOE núm. 313, de 29 de desembre de 2004), consagra i garanteix a les dones que són o han estat víctimes de violència de gènere una sèrie de drets, amb la finalitat que aquestes puguin posar fi a la relació violenta i recuperar el seu projecte de vida. Aquests drets són universals, en el sentit que totes les dones que sofreixin o hagin sofert algun acte de violència de gènere tenen garantits els mateixos, amb independència del seu origen, religió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. La guia analitza tots aquests drets oferint diversos recursos."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2022 | 25N
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"La Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere (BOE núm. 313, de 29 de desembre de 2004), consagra i garanteix a les dones que són o han estat víctimes de violència de gènere una sèrie de drets, amb la finalitat que aquestes puguin posar fi a la relació violenta i recuperar el seu projecte de vida. Aquests drets són universals, en el sentit que totes les dones que sofreixin o hagin sofert algun acte de violència de gènere tenen garantits els mateixos, amb independència del seu origen, religió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social. La guia analitza tots aquests drets oferint diversos recursos."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha