Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Joves migrants sense referents familiars a la ciutat de Barcelona Sindicatura de Greuges de Barcelona [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Sindicatura de Greuges de Barcelona, 2022Description: 1 pdf, 117 pSubject(s): Online resources: Summary: "Us presentem l'estudi resultant de l'actuació d'ofici que va iniciar la Sindicatura de Greuges de Barcelona amb la finalitat d'abordar la realitat de les persones joves migrades sense referents familiars a la ciutat de Barcelona. L'enfocament principal d'aquest informe s'ha centrat en la perspectiva de la garantia de drets humans d'aquest col·lectiu vulnerabilitzat. [...] L'objectiu ha estat aconseguir una radiografia de la situació d'aquest col·lectiu a la ciutat; identificar les accions, els programes i les estratègies implementades per l'Ajuntament de Barcelona; trobar espais de millora i oportunitats municipals per a l'atenció d'aquestes persones, i per últim, fer propostes d'acció al consistori. En aquest procés, hem defugit tant de visions clarament estigmatitzadores com purament assistencialistes"
List(s) this item appears in: M_Novetats 2022 | Dia internacional del Migrant
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Referències bibliogràfiques

"Us presentem l'estudi resultant de l'actuació d'ofici que va iniciar la Sindicatura de Greuges de Barcelona amb la finalitat d'abordar la realitat de les persones joves migrades sense referents familiars a la ciutat de Barcelona. L'enfocament principal d'aquest informe s'ha centrat en la perspectiva de la garantia de drets humans d'aquest col·lectiu vulnerabilitzat. [...] L'objectiu ha estat aconseguir una radiografia de la situació d'aquest col·lectiu a la ciutat; identificar les accions, els programes i les estratègies implementades per l'Ajuntament de Barcelona; trobar espais de millora i oportunitats municipals per a l'atenció d'aquestes persones, i per últim, fer propostes d'acció al consistori. En aquest procés, hem defugit tant de visions clarament estigmatitzadores com purament assistencialistes"

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha