Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Recorriendo los ecosistemas de innovación social a través de territorios europeos / Silvia María González Fernández [Recurs electrònic]

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Oviedo : Gobierno del Principado de Asturias. Consejería de Derechos Sociales y Bienestar, 2021Description: 1 pdf., 13 pSubject(s): Online resources: Summary: Artícle que descriu i analitza el concepte d'innovació social (IS) a Europa, i les principals característiques, actors i factors responsables de produir IS als diferents territoris. L'objectiu principal és conèixer i investigar els factors intrínsecs i extrínsecs que afecten al grau d'innovació social d'un territori. Per a això, s'analitzen diverses variables que afecten al grau d'IS de diferents localitats. La metodologia utilitzada és l'anàlisi de documentació i tractament de dades estadístiques amb la finalitat de corroborar la relació que disposen les variables extretes d'informes oficials europeus. Per a això, s'han seleccionat 17 ciutats europees de diferents mides per analitzar les variables relacionades amb la demografia. Els resultats mostren la relació existent entre la mida demogràfica i les següents variables; La presència de centres d'innovació social digital, l'accés a infraestructures d'IS o les facilitats per a la creació d' empreses d'IS per part de les autoritats locals. Finalment, es desenvolupen les principals conclusions i algunes línies de futur. Inclou bibliografia.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Article publicat a: Social asturias.es

Resum en castellà

Bibliografia

Artícle que descriu i analitza el concepte d'innovació social (IS) a Europa, i les principals característiques, actors i factors responsables de produir IS als diferents territoris. L'objectiu principal és conèixer i investigar els factors intrínsecs i extrínsecs que afecten al grau d'innovació social d'un territori. Per a això, s'analitzen diverses variables que afecten al grau d'IS de diferents localitats. La metodologia utilitzada és l'anàlisi de documentació i tractament de dades estadístiques amb la finalitat de corroborar la relació que disposen les variables extretes d'informes oficials europeus. Per a això, s'han seleccionat 17 ciutats europees de diferents mides per analitzar les variables relacionades amb la demografia. Els resultats mostren la relació existent entre la mida demogràfica i les següents variables; La presència de centres d'innovació social digital, l'accés a infraestructures d'IS o les facilitats per a la creació d' empreses d'IS per part de les autoritats locals. Finalment, es desenvolupen les principals conclusions i algunes línies de futur. Inclou bibliografia.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha