Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Model del servei d'atenció domiciliària infantil 0-3 anys (SAID) : adreçat a dones gestants i famílies amb algun infant de 0 a 3 anys / direcció tècnica : Anna Jiménez Viñas, Miriam Trujillo, Pepa Lorite [Recurs electrònic]

Contributor(s): Material type: Computer fileComputer fileSeries: Eines. Sèrie Benestar i Ciutadania ; 26Publication details: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2021Description: 1 pdf., 132 pOnline resources: Summary: Presentació d'un instrument tècnic adreçat a orientar els professionals de serveis socials bàsics en dissenyar i posar en marxa en l'àmbit municipal de serveis d'atenció integrada dirigit a dones gestants i famílies amb infants de 0 a 3 anys. S'han analitzat i avaluat models i experiències previs dins de l'àmbit local, nacional català i espanyol i internacional. I s'ha dissenyat en el marc referencial del Programa d'Atenció domiciliària (PAID) de Catalunya.
List(s) this item appears in: Atenció Domiciliària
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia i glossari

Presentació d'un instrument tècnic adreçat a orientar els professionals de serveis socials bàsics en dissenyar i posar en marxa en l'àmbit municipal de serveis d'atenció integrada dirigit a dones gestants i famílies amb infants de 0 a 3 anys. S'han analitzat i avaluat models i experiències previs dins de l'àmbit local, nacional català i espanyol i internacional. I s'ha dissenyat en el marc referencial del Programa d'Atenció domiciliària (PAID) de Catalunya.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha