Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Recull d'iniciatives d'innovació i transformació social : bones pràctiques / Xarxa Vallès Innovació Social [Recurs electrònic]

Material type: TextTextPublication details: Barcelona : Consell Comarcal del Vallès Occidental, [2021]Description: 1 pdf, 72 pSubject(s): Online resources: Summary: "El Consell Comarcal recull 72 iniciatives al Vallès Occidental per potenciar el mercat social solidari i fer visible les entitats i professionals que hi treballen. En el marc de la Xarxa d'Innovació Social del Vallès, El Consell ha publicat el "Recull d'iniciatives d'innovació i transformació social al Vallès Occidental", una eina per donar a conèixer les diferents iniciatives d'economia social i solidaria a la comarca i per potenciar el mercat en aquest sector. En aquest recull hi consten les diferents iniciatives agrupades per temàtiques: Consum responsable, Cooperació, Inclusió social, Relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre d'altres. En el recull s' identifica 72 experiències, projectes i serveis destacats en l'àmbit de la innovació i transformació social i fa accessible aquesta informació per tal de generar coneixement compartit i treball col·laboratiu. Fer visible el treball de les entitats i els professionals que hi col·laboren ajuda a potenciar el mercat social solidari i dinamitzar-lo. També vol servir de referència a la comunitat local, generant noves idees i estimulant la qualitat i millora continua dels productes i serveis que s'ofereixen."
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"El Consell Comarcal recull 72 iniciatives al Vallès Occidental per potenciar el mercat social solidari i fer visible les entitats i professionals que hi treballen. En el marc de la Xarxa d'Innovació Social del Vallès, El Consell ha publicat el "Recull d'iniciatives d'innovació i transformació social al Vallès Occidental", una eina per donar a conèixer les diferents iniciatives d'economia social i solidaria a la comarca i per potenciar el mercat en aquest sector. En aquest recull hi consten les diferents iniciatives agrupades per temàtiques: Consum responsable, Cooperació, Inclusió social, Relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre d'altres. En el recull s' identifica 72 experiències, projectes i serveis destacats en l'àmbit de la innovació i transformació social i fa accessible aquesta informació per tal de generar coneixement compartit i treball col·laboratiu. Fer visible el treball de les entitats i els professionals que hi col·laboren ajuda a potenciar el mercat social solidari i dinamitzar-lo. També vol servir de referència a la comunitat local, generant noves idees i estimulant la qualitat i millora continua dels productes i serveis que s'ofereixen."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha