Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Pla estratègic de Serveis Socials : 2021-2024 [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

By: Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Generalitat de Catalunya, juny 2021Description: 1 pdf, 322 pSubject(s): Online resources: Summary: "La finalitat última del Pla s'orienta a assolir l'objectiu de construir un país socialment just i equitatiu i generador de drets i oportunitats per a tothom. Un país que no deixa ningú enrere. L'impacte social que ha generat la crisi epidemiològica de la COVID-19 ha posat de manifest el valor social de les cures i fa evident la necessitat d'accelerar la reforma i el reforç de l'SCSS. És per això que aquest document, que es va començar a elaborar abans de la crisi, s'ha revisat en profunditat i té la voluntat de constituir definitivament el Sistema català de serveis socials com un pilar més de l'estat del benestar, imprescindible per afrontar aquesta crisi i futures sense excloure ni deixar ningú enrere."
List(s) this item appears in: Ciutats que cuiden | Escola estiu 2023
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"La finalitat última del Pla s'orienta a assolir l'objectiu de construir un país socialment just i equitatiu i generador de drets i oportunitats per a tothom. Un país que no deixa ningú enrere. L'impacte social que ha generat la crisi epidemiològica de la COVID-19 ha posat de manifest el valor social de les cures i fa evident la necessitat d'accelerar la reforma i el reforç de l'SCSS. És per això que aquest document, que es va començar a elaborar abans de la crisi, s'ha revisat en profunditat i té la voluntat de constituir definitivament el Sistema català de serveis socials com un pilar més de l'estat del benestar, imprescindible per afrontar aquesta crisi i futures sense excloure ni deixar ningú enrere."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha