Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Espai de millora contínua dels plans locals de prevenció de drogues 2018 : orientacions aplicades per a la millora dels plans municipals de drogues [Recurs electrònic] / direcció tècnica Núria Garcia ; autoria David Pérez Martínez Oró... [et al]

Material type: TextTextPublication details: Barcelona : Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Benestar Social, 2018Description: 1 pdf, 130 pSubject(s): Online resources: Summary: "El present document és el resultat final de «l'espai de millora contínua dels plans locals de prevenció de drogues 1 », un espai de formació gestionat per la Subsecció de Projectes i Programes del Servei de Suport de Programes Socials de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i executat per la Unitat de Polítiques de Drogues de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. La finalitat d'aquest espai és proveir d'eines tant conceptuals com pràctiques a les i els professionals responsables d'un pla municipal o supramunicipal de drogues de la demarcació de Barcelona, per a millorar l'execució, l'aplicació, la qualitat, l'eficàcia i l'eficiència de tota activitat preventiva aplicada en l'àmbit municipal. En total hi han participat divuit municipis i es realitzaren sis sessions. La primera sessió abordà l'avaluació en l'àmbit municipal. En la segona sessió el binomi alcohol i menors. La tercera sessió estigué dedicada a la prevenció familiar. La quarta sessió abordàrem la prevenció de les TIC en el context municipal i última sessió plantejàrem els reptes en prevenció degut als paradigmes en l'àmbit de les drogues."
List(s) this item appears in: Centre Spott. Addiccions a substàncies i pantalles
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"El present document és el resultat final de «l'espai de millora contínua dels plans locals de prevenció de drogues 1 », un espai de formació gestionat per la Subsecció de Projectes i Programes del Servei de Suport de Programes Socials de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i executat per la Unitat de Polítiques de Drogues de la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. La finalitat d'aquest espai és proveir d'eines tant conceptuals com pràctiques a les i els professionals responsables d'un pla municipal o supramunicipal de drogues de la demarcació de Barcelona, per a millorar l'execució, l'aplicació, la qualitat, l'eficàcia i l'eficiència de tota activitat preventiva aplicada en l'àmbit municipal. En total hi han participat divuit municipis i es realitzaren sis sessions. La primera sessió abordà l'avaluació en l'àmbit municipal. En la segona sessió el binomi alcohol i menors. La tercera sessió estigué dedicada a la prevenció familiar. La quarta sessió abordàrem la prevenció de les TIC en el context municipal i última sessió plantejàrem els reptes en prevenció degut als paradigmes en l'àmbit de les drogues."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha