Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Revertir el guión : trabajos, derechos y libertad / coord., David Casassas

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Derechos sociales ; 579Publication details: Madrid : Catarata, 2016Description: 236 p. ; 21 cmISBN:
  • 9788490971451
Subject(s): Summary: "Històricament, el treball s'ha entès com a garant de necessitats bàsiques com l'habitatge, l'alimentació, el vestit, l'educació o la sanitat, és a dir, de la resta de drets econòmics, socials i culturals. La seva rellevància en la vida quotidiana és tal que fins i tot la personalitat, la pròpia subjectivitat, queda marcada per l'ocupació (o la desocupació, clar). Per això, a pesar que les polítiques neoliberals entenguin la força de treball com una mera mercaderia i que tenda a veure's com una obligació, no és d'estranyar que la principal preocupació de la ciutadania en el context actual sigui l'atur. No obstant això, el problema és més profund, entre altres raons perquè tenir una ocupació ja no significa que s'aconsegueixi estabilitat econòmica."
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"Històricament, el treball s'ha entès com a garant de necessitats bàsiques com l'habitatge, l'alimentació, el vestit, l'educació o la sanitat, és a dir, de la resta de drets econòmics, socials i culturals. La seva rellevància en la vida quotidiana és tal que fins i tot la personalitat, la pròpia subjectivitat, queda marcada per l'ocupació (o la desocupació, clar). Per això, a pesar que les polítiques neoliberals entenguin la força de treball com una mera mercaderia i que tenda a veure's com una obligació, no és d'estranyar que la principal preocupació de la ciutadania en el context actual sigui l'atur. No obstant això, el problema és més profund, entre altres raons perquè tenir una ocupació ja no significa que s'aconsegueixi estabilitat econòmica."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha