Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Reptes de l'educació a Catalunya. Anuari 2015 / [Recurs electrònic] director: Josep M. Vilalta ; [Jordi Alba ... [et al.]]

Contributor(s): Material type: Computer fileComputer fileSeries: Polítiques (Fundació Jaume Bofill) ; 84Publication details: Barcelona : Fundació Jaume Bofill, cop. 2016Description: 1pdf, 698 p. : taules, quadres ; 23 cmISBN:
  • 9788494526480
Subject(s): Online resources: Summary: L'Anuari 2015 de la Fundació Jaume Bofill analitza un seguit de reptes clau de l'educació a Catalunya i planteja algunes de les qüestions prioritàries en matèria de política educativa per tal d'aconseguir un sistema de qualitat i amb equitat. Estructurat en sis grans blocs i dotze capítols, l'Anuari aprofundeix en temes claus com, entre d'altres, el de la cultura de la innovació educativa, la personalització de l'educació, el multilingüisme i la internacionalització de les aules, l'abandonament escolar prematur, l'equitat i l'eficiència del sistema, les polítiques de professorat, el finançament de l'educació a Catalunya i els efectes de l'austeritat i la crisi actual, els reptes de l'educació secundària obligatòria i de l'ensenyament superior.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia. Índex

L'Anuari 2015 de la Fundació Jaume Bofill analitza un seguit de reptes clau de l'educació a Catalunya i planteja algunes de les qüestions prioritàries en matèria de política educativa per tal d'aconseguir un sistema de qualitat i amb equitat. Estructurat en sis grans blocs i dotze capítols, l'Anuari aprofundeix en temes claus com, entre d'altres, el de la cultura de la innovació educativa, la personalització de l'educació, el multilingüisme i la internacionalització de les aules, l'abandonament escolar prematur, l'equitat i l'eficiència del sistema, les polítiques de professorat, el finançament de l'educació a Catalunya i els efectes de l'austeritat i la crisi actual, els reptes de l'educació secundària obligatòria i de l'ensenyament superior.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha