Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Enquesta de salut de Catalunya [Recurs electrònic] : Comportaments relacionats amb la salut, l'estat de salut i l'ús de serveis sanitaris a Catalunya. Informe dels principals resultats 2015 / Oriol Garcia, Antonia Medina i Anna Schiaffino

Material type: Computer fileComputer filePublication details: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Salut, 2016Description: 1pdf, 99 pSubject(s): Online resources: Summary: El document aporta informació poblacional rellevant sobre l'estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut, els estils de vida i la utilització de serveis sanitaris que serveix per establir i avaluar la política sanitària, explicitada en el Pla de salut de Catalunya. Aquest document, corresponent al 2015, és el cinquè d'una sèrie d'informes que presenten els resultats més rellevants per al conjunt temàtic de l'ESCA. S'organitza en diferents apartats. Als dos primers, s'hi descriu la població i la mostra, on es poden trobar els denominadors usats per al càlcul dels estimadors, i les característiques sociodemogràfiques com són la classe social segons l'ocupació, el nivell d'estudis, la situació laboral i el nivell de privació material. Seguidament, s'aborden els comportaments i els estils de vida de la població com ara l'activitat física i la mobilitat, l'alimentació, el consum de tabac, d'alcohol i d'altres substàncies i algunes pràctiques preventives. Es presenten dades sobre la percepció de l'estat de salut, la qualitat de vida relacionada amb la salut, l'excés de pes, les hores i la qualitat del son, els trastorns crònics, la salut mental, les lesions no intencionades, les limitacions, les discapacitats i la manca d'autonomia personal o dependència. A continuació, es descriuen aspectes com ara les visites a professionals de la salut, les visites a un servei d'urgències, l'hospitalització, el consum de medicaments, la cobertura sanitària i la satisfacció amb els serveis sanitaris utilitzats.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

El document aporta informació poblacional rellevant sobre l'estat de salut, els comportaments relacionats amb la salut, els estils de vida i la utilització de serveis sanitaris que serveix per establir i avaluar la política sanitària, explicitada en el Pla de salut de Catalunya. Aquest document, corresponent al 2015, és el cinquè d'una sèrie d'informes que presenten els resultats més rellevants per al conjunt temàtic de l'ESCA. S'organitza en diferents apartats. Als dos primers, s'hi descriu la població i la mostra, on es poden trobar els denominadors usats per al càlcul dels estimadors, i les característiques sociodemogràfiques com són la classe social segons l'ocupació, el nivell d'estudis, la situació laboral i el nivell de privació material. Seguidament, s'aborden els comportaments i els estils de vida de la població com ara l'activitat física i la mobilitat, l'alimentació, el consum de tabac, d'alcohol i d'altres substàncies i algunes pràctiques preventives. Es presenten dades sobre la percepció de l'estat de salut, la qualitat de vida relacionada amb la salut, l'excés de pes, les hores i la qualitat del son, els trastorns crònics, la salut mental, les lesions no intencionades, les limitacions, les discapacitats i la manca d'autonomia personal o dependència. A continuació, es descriuen aspectes com ara les visites a professionals de la salut, les visites a un servei d'urgències, l'hospitalització, el consum de medicaments, la cobertura sanitària i la satisfacció amb els serveis sanitaris utilitzats.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha