Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Guía metodológica para la elaboración de informes previos de impacto en la infancia y la adolescencia de las disposiciones normativas

Material type: Computer fileComputer filePublication details: Asturias : Consejería de Bienestar Social y Vivienda del Principado de Asturias, 2015Description: 1 pdf, 89 pSubject(s): Online resources: Summary: Aquesta guia pretén posar-se al servei dels sistemes d'avaluació de l'impacte proposant un model i un procés per a l'elaboració d'informes o memòries d'impacte normatiu en la infància. Al primer apartat del document figuren els antecedents i recomanacions que justifiquen l'existència d'aquest tipus d'informes de valoració d'impacte. En el segon es proposen pautes generals per a la realització de l'informe. Al tercer apartat es presenta el contingut bàsic d'aquests informes i el model de plantilla per al seu emplenament.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Aquesta guia pretén posar-se al servei dels sistemes d'avaluació de l'impacte proposant un model i un procés per a l'elaboració d'informes o memòries d'impacte normatiu en la infància. Al primer apartat del document figuren els antecedents i recomanacions que justifiquen l'existència d'aquest tipus d'informes de valoració d'impacte. En el segon es proposen pautes generals per a la realització de l'informe. Al tercer apartat es presenta el contingut bàsic d'aquests informes i el model de plantilla per al seu emplenament.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha