Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Transparència, accés a la informació pública i bon govern a Catalunya : comentaris de la Llei 19/2014, de 9 de desembre / Agustí Cerrillo i Martínez, Juli Ponce i Solé (coordinadors)

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Dret (Universitat Oberta de Catalunya) ; 240 | Manuals (Universitat Oberta de Catalunya) ; 240 | Manuals (Universitat Oberta de Catalunya). DretPublication details: Barcelona : Editorial UOC : Escola d'Administració Pública de Catalunya , 2015Description: 361 p. ; 24 cmISBN:
  • 9788490648513 (UOC)
  • 9788460688327 (EAPC)
Subject(s): Summary: La Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern està cridada a tenir un paper clau en el funcionament de les administracions públiques catalanes i en les seves relacions amb la ciutadania. El llibre analitza la regulació de les obligacions de transparència activa, el dret d'accés a la informació pública i els mecanismes previstos per a la seva garantia, el registre dels grups d'interès, el bon govern i la bona administració i el govern obert. El llibre també contextualitza la nova regulació en el marc dels processos de regeneració democràtica impulsats en els darrers anys i en el conjunt de normes tant estatals com d'altres comunitats autònomes. Finalment, exposa l'impacte d'aquesta norma en les administracions locals catalanes. Aquest llibre és una eina útil per a tots els responsables d'aplicar la Llei 19/2014 tant en les administracions públiques catalanes com en la resta de subjectes obligats (perceptors de fons públics, gestors de serveis públics, grups d'interès, etc)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Bibliografia

La Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern està cridada a tenir un paper clau en el funcionament de les administracions públiques catalanes i en les seves relacions amb la ciutadania. El llibre analitza la regulació de les obligacions de transparència activa, el dret d'accés a la informació pública i els mecanismes previstos per a la seva garantia, el registre dels grups d'interès, el bon govern i la bona administració i el govern obert. El llibre també contextualitza la nova regulació en el marc dels processos de regeneració democràtica impulsats en els darrers anys i en el conjunt de normes tant estatals com d'altres comunitats autònomes. Finalment, exposa l'impacte d'aquesta norma en les administracions locals catalanes. Aquest llibre és una eina útil per a tots els responsables d'aplicar la Llei 19/2014 tant en les administracions públiques catalanes com en la resta de subjectes obligats (perceptors de fons públics, gestors de serveis públics, grups d'interès, etc)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha