Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

El Dret a la ciutat = El derecho a la ciudad

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Sèrie drets humans emergents ; 7Publication details: Barcelona Observatori DESC, Institut de Drets Humans de Catalunya 2011Description: 162, 164 p. 21 cmSubject(s): Summary: Setena publicació de la col•leció Drets Humans Emergents en la qual s'aborda el dret a la ciutat a partir de tres grans apartats. En el primer es defineix el dret a la ciutat en el marc dels drets emergents, es tracten els orígens del concepte i lllurs possibilitats, i quines són les lluites dutes a terme, en especial a Amèrica Llatina. En el segon bloc es tracten diferents dimensions del dret a la ciutat com ara la seguretat, l'espai públic, i la ciutat des d'una perspectiva de gènere. Per últim, el tercer apartat, està dedicat a plantejar reptes i propostes concretes per a la ciutat Barcelona.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Text en català i castellà. -- Accès lliure al document. -- Inclou capítols: El dret a l'espai públic: principis i exemples /Josep Maria Montaner i Reflexions entorn de les dones i el dret a la ciutat des d'una realitat amb miratges /Zaida Muixí Martínez

Setena publicació de la col•leció Drets Humans Emergents en la qual s'aborda el dret a la ciutat a partir de tres grans apartats. En el primer es defineix el dret a la ciutat en el marc dels drets emergents, es tracten els orígens del concepte i lllurs possibilitats, i quines són les lluites dutes a terme, en especial a Amèrica Llatina. En el segon bloc es tracten diferents dimensions del dret a la ciutat com ara la seguretat, l'espai públic, i la ciutat des d'una perspectiva de gènere. Per últim, el tercer apartat, està dedicat a plantejar reptes i propostes concretes per a la ciutat Barcelona.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha