Image from Google Jackets

La Integración de los inmigrantes en España una propuesta de medición a escala regional Dirk Godenau, Sebastián Rinken, Antidio Martínez de Lizarrondo Artola y Gorka Moreno Márquez

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Documentos del observatorio Permanente de la Inmigración ; 30Publication details: Madrid Ministerio de Empleo y Seguridad Social 2004Description: 244 p. 1cdISBN:
  • 9788484174776
Subject(s): Summary: En aquesta publicació s'ofereix un model de mesurament dels processos d'integració de la població estrangera en la societat espanyola a escala nacional i regional. Partint de les aportacions i estudis teòrics sobre integració existents, elaboren un sistema de vint-i-quatre indicadors que s'agrupen en quatre dimensions temàtiques: Ocupació, benestar, relacions socials i ciutadania. Per realitzar el mesurament de dites indicadores s'utilitzen dades estadístiques procedents de fonts oficials. Dels resultats obtinguts en aquest estudi s'infereixen diferents conclusions que poden ser aprofitades per elaborar polítiques regionals d'integració que puguin reduir la bretxa entre les poblacions estrangera i nacional, en funció de la situació específica detectada.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

En aquesta publicació s'ofereix un model de mesurament dels processos d'integració de la població estrangera en la societat espanyola a escala nacional i regional. Partint de les aportacions i estudis teòrics sobre integració existents, elaboren un sistema de vint-i-quatre indicadors que s'agrupen en quatre dimensions temàtiques: Ocupació, benestar, relacions socials i ciutadania. Per realitzar el mesurament de dites indicadores s'utilitzen dades estadístiques procedents de fonts oficials. Dels resultats obtinguts en aquest estudi s'infereixen diferents conclusions que poden ser aprofitades per elaborar polítiques regionals d'integració que puguin reduir la bretxa entre les poblacions estrangera i nacional, en funció de la situació específica detectada.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha