Image from Google Jackets

Vulnerable youth : perspectives on vulnerability in education, employment and leisure in Europe international expert report Furlong, Andy ; Stalder, Barbara ; Azzopardi, Anthon

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Strasbourg Conseil de l'Europe 2000Description: 67 pSubject(s): Summary: Informe sobre els models de vulnerabilitat dels joves en les àrees d'educació, mercat de treball i oci. S'argumenta que la vulnerabilitat està creixent i mentre que hi ha exemples de bones pràctiques que ajuden a reduir la vulnerabilitat de grups específics, no existeixen polítiques generals que s'orientin a reduir la vulnerabilitat. Es presenten les característiques principals de la situació a Europa identificant-se els sectors més vulnerables. Es presenten les conclusions i es fan propostes d'actuació. El document forma part de la col·lecció European Youth Trends 2000, i es pot consultar a: http://www.coe.fr/youth/research/papers.htm. Consultat i baixat 13/09/2002.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Informe sobre els models de vulnerabilitat dels joves en les àrees d'educació, mercat de treball i oci. S'argumenta que la vulnerabilitat està creixent i mentre que hi ha exemples de bones pràctiques que ajuden a reduir la vulnerabilitat de grups específics, no existeixen polítiques generals que s'orientin a reduir la vulnerabilitat. Es presenten les característiques principals de la situació a Europa identificant-se els sectors més vulnerables. Es presenten les conclusions i es fan propostes d'actuació. El document forma part de la col·lecció European Youth Trends 2000, i es pot consultar a: http://www.coe.fr/youth/research/papers.htm. Consultat i baixat 13/09/2002.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha