Image from Google Jackets

Transición de la escuela al mundo laboral : principales problemas, temas y opciones con los que se enfrenta el alumnado con necesidades educativas especiales en 16 países europeos informe resumen

Material type: TextTextPublication details: Middelfart European agency for development in special needs education 2002Description: 33 pSubject(s): Summary: Aquest informe es divideix en tres parts: els principals problemes dels estudiants amb necessitats especials, les seves famílies i els professionals davant la transició de l'escola al món laboral; els aspectes clau que s'han de considerar en el camp de la transició i els principals factors que poden facilitar la implantació d'un procés de transició a nivell pràctic. De l'anàlisi d'aquests tres aspectes en resulta la identificació de recomanacions per el futur. Aquest informe es troba en diferents idiomes a: http://www.european-agency.org/publications/agency_publications/ereports/erep6.html. (Autor)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Aquest informe es divideix en tres parts: els principals problemes dels estudiants amb necessitats especials, les seves famílies i els professionals davant la transició de l'escola al món laboral; els aspectes clau que s'han de considerar en el camp de la transició i els principals factors que poden facilitar la implantació d'un procés de transició a nivell pràctic. De l'anàlisi d'aquests tres aspectes en resulta la identificació de recomanacions per el futur. Aquest informe es troba en diferents idiomes a: http://www.european-agency.org/publications/agency_publications/ereports/erep6.html. (Autor)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha