Imagen de cubierta local
Imagen de cubierta local
Imagen de Google Jackets

Los Estados de bienestar en la encrucijada políticas sociales en perspectiva comparada Eloisa del Pino ; Mª Josefa Rubio Lara (editoras) ; Miguel Ángel Alegre Canosa ... [et al.]

Por: Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Madrid Tecnos 2013Descripción: 372 p. 23 cmISBN:
  • 9788430957408
Tema(s): Resumen: L'Estat de Benestar és un dels assoliments més significatius dels Estats moderns per la seva capacitat de protegir als ciutadans contra la pobresa quan es troben en situacions de risc tals com la malaltia, la desocupació, la vellesa, la infantesa o la ignorància i per contribuir a la correcció de la desigualtat social. Malgrat tot, el seu abast en termes econòmics i les seves implicacions socials i polítiques han estat causa de nombroses crítiques que han arribat a posar en qüestió la seva existència en les últimes dècades. En aquest llibre es descriuen i es tracten d'explicar les principals transformacions que l'Estat de Benestar ha experimentat en els últims vint anys. Aquestes tasques s'aborden des d'un punt de vista comparatiu, la qual cosa permet observar la diversitat de les formes de l'Estat de Benestar. Sobre cadascun dels models de benestar s'analitzen les seves característiques institucionals, els actors predominants, els desafiaments als quals s'enfronta, l'abast les seves reformes recents i els seus resultats. També s'estudien els canvis que han afectat a cadascuna de les polítiques característiques de l'àmbit social ; sanitat, pensions, polítiques de lluita contra la pobresa, d'atenció als dependents, de família i gènere i de protecció per desocupació; així com altres sectors que, com l'educació, les polítiques actives d'ocupació o la política fiscal, no solen ser atesos en els textos sobre l'Estat de Benestar.
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)

L'Estat de Benestar és un dels assoliments més significatius dels Estats moderns per la seva capacitat de protegir als ciutadans contra la pobresa quan es troben en situacions de risc tals com la malaltia, la desocupació, la vellesa, la infantesa o la ignorància i per contribuir a la correcció de la desigualtat social. Malgrat tot, el seu abast en termes econòmics i les seves implicacions socials i polítiques han estat causa de nombroses crítiques que han arribat a posar en qüestió la seva existència en les últimes dècades. En aquest llibre es descriuen i es tracten d'explicar les principals transformacions que l'Estat de Benestar ha experimentat en els últims vint anys. Aquestes tasques s'aborden des d'un punt de vista comparatiu, la qual cosa permet observar la diversitat de les formes de l'Estat de Benestar. Sobre cadascun dels models de benestar s'analitzen les seves característiques institucionals, els actors predominants, els desafiaments als quals s'enfronta, l'abast les seves reformes recents i els seus resultats. També s'estudien els canvis que han afectat a cadascuna de les polítiques característiques de l'àmbit social ; sanitat, pensions, polítiques de lluita contra la pobresa, d'atenció als dependents, de família i gènere i de protecció per desocupació; així com altres sectors que, com l'educació, les polítiques actives d'ocupació o la política fiscal, no solen ser atesos en els textos sobre l'Estat de Benestar.

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.

Haga clic en una imagen para verla en el visor de imágenes

Imagen de cubierta local

Con tecnología Koha